Gamma vloeren

Ons gamma vloeren en epoxytoepassingen

Gietvloeren Gegrond beschikt over een ruim gamma aan PU gietvloeren en epoxyvloeren. U kunt bij ons terecht voor een brede waaier kleuren en mogelijkheden. Aan de hand van het aanwezige of het gewenste interieur van het gebouw helpen we u graag verder met de juiste kleurkeuze van de vloer. We willen er immers voor zorgen dat de vloer perfect past in de algehele stijl van de woning of het gebouw. Gietvloeren Gegrond neemt de applicatie van gietvloeren volledig op zich. In onze showroom kan u terecht voor een uitgebreid assortiment. U kiest de kleur en structuur die u zelf wil!
 

Epoxyvloeren

Epoxyvloeren zijn vloeren op basis van kunstofhars of epoxy. Door de vloeistofdichtheid en sluitvastheid zijn ze populair geworden voor zowel particuliere als industriële toepassingen. Dit type vloer biedt door zijn naadloze aanbrenging qua onderhoud en uitzicht bijzonder veel voordelen. Gietvloeren Gegrond is dan ook het aanspreekpunt en de referentie voor de private persoon en decoratieve sector die een epoxyvloer wenst te plaatsen.
 
Meer over epoxyvloeren
 

Gietvloeren

Gietvloeren zijn vloeren samengesteld uit epoxy, polyurethaan of cement. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en vooral gegeerd omdat ze naadloos aangebracht worden. Gegrond biedt gietvloeren aan als Polyurethaan (PU) gietvloer, epoxy gietvloer en wandcoating.
 
Meer over Gietvloeren
 

Steentapijt – Grindvloer

Een steentapijt (marmertapijt) of grindvloer (siergrindtapijt) is een naadloze vloer uit miljoenen kleine steentjes, vermengd met kunstharsen zoals polyurethaan- of epoxyharsen.
Deze grindsoort is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een steentapijt is een bijzonder warme vloer die natuurlijk aanvoelt, om weinig onderhoud vraagt en toch bijzonder mooi oogt!
 
Meer over steentapijt – grindvloer
 

Marmertapijt

Een marmertapijt is een eveneens een naadloze vloer uit miljoenen kleine stukjes marmer met kunststofparels op basis van polyurethaan- of epoxyhars. Marmertapijt is een exclusievere variant op het traditionelere steentapijt door de aanwezigheid van de kleine stukjes gebroken marmer. Een marmertapijt is hiermee een ideaal voorbeeld van innovatie en exclusiviteit.
 
Meer over marmertapijt
 

Wandcoating

Wandcoating op basis van epoxy of kunsthars is een watergedragen PU emulsie en vooral populair als toepassing in badkamers, keukens en toiletruimtes. Hierbij kan u kiezen als uitvoering in zijdeglans, hoogglans of mat.