Epoxy gietvloer

Gietvloeren Gegrond werkt aan een nieuwe website om u nog beter van dienst te kunnen zijn

De oplevering is voorzien 07/07/2015. Kom nadien zeker even terug.

Epoxy Gietvloeren

Toepassing: Een epoxy gietvloer is een vloer die vooral terug te vinden is als industriële toepassing. Epoxy gietvloeren krijgen het hard te verduren en worden daarom veelal in de industrie geplaatst. Hier is design immers ondergeschikt aan sterkte en robuustheid. En ondanks dat deze vloeren maar 3mm dik zijn, bieden ze een gelijkwaardige drukbestendigheid als een betonvloer met 20cm dikte.
 

Eigenschappen Gegrond Epoxy Gietvloer

Een epoxy gietvloer is afkomstig uit de industrie en de intrinsieke eigenschappen zijn ook daarvoor bedoeld.
Sinds een kleine tien jaar genieten epoxyvloeren echter steeds meer aandacht van interieurarchitecten. Dit om het naadloze aspect in het vloersysteem van een epoxy gietvloer. Het materiaal is tevens vloeistofdicht, eenvoudig in onderhoud en kan in elke RAL of NCS kleur gemaakt worden. Een epoxy gietvloer is zeer sterk en twee keer harder dan beton.
Een epoxy gietvloer heeft een aantal uitzonderlijke voordelen:
– Zeer sterk en hard
– Ideaal voor zware belasting
– Chemische resistentie
– Thermische resistentie
 
Onderhoud: Net zoals elke gietvloer is de epoxyvloer uiterst onderhoudsvriendelijk. Door het gladde oppervlak en de vloeistofdichtheid zijn een bezem en een dweil voldoende om de vloer schoon te maken. Warm water en een neutraal schoonmaakmiddel volstaan om de vloer te reinigen.
 

Vraag hier uw epoxy gietvloer offerte aan!

Wij zorgen voor de beste dienstverlening en zijn steeds van of op weg naar alweer een tevreden klant
Offerte aanvraag