Marmertapijt

Marmertapijt

Algemeen

Het marmertapijt is door zijn unieke uitstraling exclusiever dan het traditionele steentapijt. Marmertapijten worden gemaakt van grote marmerblokken die in kleine stukjes gebroken worden. Na het breekproces worden deze getrommeld zodat de scherpe kantjes eraf worden gepolijst.
 
Toepassing: De vloer wordt naadloos gelegd en vormt een perfect geheel met plinten en eventuele traptreden. Marmertapijt is perfect combineerbaar met vloerverwarming. Door zijn unieke structuur laat het de warmte zeer goed door.
 

Eigenschappen Gegrond Marmertapijt

Het marmertapijt is kunststof gecombineerd met kleine stukjes marmer. Deze kan u verkrijgen in verschillende maten van 4mm tot 12mm. Bij deze vloeren worden de marmerkorrels niet ingekleurd, ze worden alleen vermengd met epoxyharsen. Deze massa wordt dan naadloos uitgesmeerd op de ondergrond.
 
Onderhoud: Stofzuigen volstaat. Vlekken verwijderen met lauw water en een doek. Zo nodig eenvoudig dweilen. Gebruik steeds neutrale, zachte zeepproducten.
 
SEALLAAG: Elk steentapijt kan afgewerkt worden met een verzegelende PU topcoat zodat vuil, vloeistoffen en stof op het steentapijt blijven liggen en niet tussen de steentjes kruipen. De voordelen van deze dichtingslaag: extra versteviging, zeer goede waterbestendigheid, niet vergelend, uitmuntende UV bestendigheid. De toplaag is transparent glazend of transparent mat.
 
Gegrond raadt altijd een dichtingslaag aan ten behoeve van een langere levensduur en beter onderhoud van het marmertapijt.
 

Offerte Marmertapijt aanvragen

Vraag hier uw marmertapijt offerte aan!

Wij zorgen voor de beste dienstverlening en zijn steeds van of op weg naar alweer een tevreden klant
Offerte aanvraag