Polyurethaan Vloer

Gietvloeren Gegrond werkt aan een nieuwe website om u nog beter van dienst te kunnen zijn

De oplevering is voorzien 07/11/2015. Kom nadien zeker even terug.

Polyurethaan gietvloer – PU gietvloeren

Algemeen

Een PU gietvloer of polyurethaan gietvloer is opgebouwd uit een primer, een schraaplaag, de bodycoat en de topcoat. De primer en schraaplaag dichten de poriën van de ondergrond en vullen fijne scheurtjes tot een egaal geheel.
 
De bodycoat bestaat uit 2 componenten PU-hars. Deze laag van 2 à 3 mm voelt zacht en elastisch aan en biedt een groot loopcomfort.
De toplaag wordt aangebracht als duurzame bescherming van de gietlaag. Het is een milieuvriendelijke alifatische, niet-vergelende, watergedragen 2 componentencoating.
De laag verhindert aanhechting van vuil en verkleuring van de onderliggende gietlaag.
Een PU gietvloer is verkrijgbaar in vrijwel elke RAL en/of NCS kleur. De gietvloer is zowel in unikleur als mengkleuren (voor een betonlook of geflamed effect) verkrijgbaar.
 
Toepassing: Dankzij het unieke karakter kan een PU vloer praktisch overal worden toegepast. Door zijn geringe dikte van slechts enkele mm is een polyurethaan gietvloer eveneens uitermate geschikt voor renovatieprojecten.
 

Eigenschappen Gegrond PU Gietvloer

Een polyurethaan vloer wordt volledig naadloos gelegd en kamerbreed aangebracht waardoor een strak en hedendaags geheel ontstaat. Het ontbreken van voegen maakt de PU vloer tevens tot een perfect alternatief voor polybeton, maar eveneens voor de keramische vloertegel waarbij de voegbreedte zoveel mogelijk wordt beperkt.
Onze PU vloer beschikt over de perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid. Er treden geen verkleuringen op doordat de vloer UV-bestendig is.
 
Onderhoud: Een PU vloer is bestand tegen vocht. De vloer kan probleemloos gedweild worden en is eveneens bestand tegen de meeste chemicaliën. Het ontbreken van voegen in de vloer zorgt tevens voor een bijzonder onderhoudsvriendelijk en hygiënisch oppervlak.
Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.
 

Offerte Polyurethaan – PU Gietvloer aanvragen

Vraag hier uw Polyurethaan of PU gietvloer offerte aan!

Wij zorgen voor de beste dienstverlening en zijn steeds van of op weg naar alweer een tevreden klant
Offerte aanvraag