Troffelvloer

Gietvloeren Gegrond werkt aan een nieuwe website om u nog beter van dienst te kunnen zijn

De oplevering is voorzien 07/07/2015. Kom nadien zeker even terug.

Troffelvoer – Quartzline MORTEL D – PU MG

Algemeen

Een troffel- of mortelvloer bestaat uit fijne, gekleurde, lichtechte kwartskorrels van verschillende grootte, gebonden met speciaal afgestemde epoxyharsen en een harder. De juiste mengverhouding van de korrelgroottes garandeert een buitengewoon dichte structuur waardoor deze vloer oersterk en duurzaam is. Het fijnkorrelige geheel wordt gedicht met transparante toplagen. Zo verkrijgen we een gesloten, slijtvaste en naadloze vloer met een bovenmatig onderhoudsvriendelijk karakter.
 
Toepassing: Traditioneel toegepast in industriële hallen en magazijnen. Vandaag ook in alle vertrekken van uw woning, scholen, kantoren, showrooms en andere.
Troffelvloer is niet enkel ideaal voor nieuwbouw, ze legt zich uitstekend voor renovaties en restauraties. Indien de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is moet de oude vloer niet gesloopt worden.
 

Eigenschappen Gegrond Troffelvoer

De troffelvloer geeft een moderne en eigentijdse look. Er is een oneindige waaier aan kleuren en kleurenmixen mogelijk. De vloer is extreem duurzaam, slijtvast en stootvast en wordt naadloos gelegd. De vloer is gemakkelijk te combineren met vloerverwarming en is brandveilig.
 
Onderhoud: Een mortelvloer is buitgewoon onderhoudsvriendelijk. Reinigen met water door middel van schrobben en dweilen met gewone neutrale reinigingsmiddelen.
De vloer is ideaal voor ruimten met strenge hygiënische eisen en is uiterst geschikt voor personen met een allergie.
 

Offerte Troffelvloer aanvragen

Vraag hier uw troffelvoer offerte aan!

Wij zorgen voor de beste dienstverlening en zijn steeds van of op weg naar alweer een tevreden klant
Offerte aanvraag